Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

Bardinet Menthe

Bardinet Menthe

Crème De Menthe е ментов ликьор. Той носи наименованието крем, но не заради гъстата консистенция, а заради наситения си сладък вкус. Наситена ментова подправка, балансирана със сладост за една почти огнена експлозия на вкус. Подходящ за редица коктейли, заради разхлаждащия си вкус и свеж аромат.

ВКУС
С богати портокалов вкус и лек намек за кора.

Bardinet Blue Curacao

Bardinet Blue Curacao

Ликьор Blue Curacao или така наречения Кюрасо блу се произвежда от изсушени кори от лараха - това е вид горчив портокал, отглеждан на остров Кюрасао. За да се направи тази напитка е нужно корите от лараха да се изсушат, за да се извлекат сладките им масла. След това те отлежават в дестилатор, заедно с алкохол и вода за няколко дни. За финал се отделят корите и се добавят други подправки. Ликьорът е с аромат на портокал и сладък вкус. Има ярко син цвят, привличащ всеки поглед, подходящ за оцветяване и плодов вкус на различни коктейли. Марката е сред предпочитаните ликьори от професионални бармани по целия свят.

АРОМАТ
Аромат на портокалови кори и пикантни нотки

ЦВЯТ
Наситено син цвят

ВКУС
Бонбонено подобен с горчив портокалов вкус. Candy –like and a bitter orange taste. Пикантен финиш и гладък послевкус.

Bardinet Cafe

Bardinet Cafe

Френски ликьор с неустоим вкус на прясно кафе. Това е предпочитан продукт за много коктейли. Подходящ е за студени и топли напитки, независимо дали ще го приготвяте като горещо кафе, охладено еспресо, кафе с водка или ще го използвате за овкусяване на сладкиш, този ликьор ще придаде необикновено ухание.

Bardinet Triple Sec

Bardinet Triple Sec

Този ликьор е богат на портокалови вкусове с едва загатната нотка на кора. Този автентичен френски ликьор е високо качествена добавка към вашия любим десерт или коктейл.

ВКУС
Богати портокалови вкусове и лека нотка на кора.

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English