Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

VODKA.PL Finest Premium

VODKA.PL Finest Premium

VODKA.PL Finest Premium е направена от най-добро качеството, четворно дестилиран неутрален зърнен спирт, който придава на тази водка кристално чист, ненарушен и благороден вкус. Консумацията на тази традиционна полска водка ни създава незабравимо, чувствено впечатление, несравнимо с други преживявания. Сервирайте много охладени.

Всяка глътка има леко начало и сладка, нежна финална нотка.

0,7 l | 40% alc.

Vodka.PL Premium Gold

Vodka.PL Premium Gold

Vodka.PL Premium Gold се произвежда от специално подбран ръжен спирт. 4 пъти дестилирана. По-нататъшното продължително пречистване, филтриране през сребро, позволява да се получи кристално чист, необезпокояван, благороден вкус, ценен от консуматорите на Vodka.pl. Консумацията на тази водка носи незабравими усещания, несравними с всичко друго. Сервирайте много охладенa.

0.7 l  | 40% alc.

Vodka Red Army

Vodka Red Army

Водка Kалашников /Red Army / е произведена от най-фин спирт и кристално чиста изворна вода. Предлага се в бутилката във формата на пушка Калашников АК47 в дървен сандък, включващ 6 оригинални чаши с емблема на Червената армия. Също така в сандъка има Билковата водка 0,2 L с формата на граната. Този комплект е идеален за подарък.

1.2 l  | 40% alc.

 

Pepesza

Pepesza

Водка PEPESZA / Пепеша / се произвежда от най-финия ректифициран неутрален спирт, направен от Полска ръж. Внимателният подбор на зърна, кристално чиста вода от артезиански кладенци, небързаното и усърдно производство, както и активната четирикратна филтрация позволяват да се получи нежен аромат и фин, хармоничен вкус. Консумацията на тази традиционна полска водка носи необичайни усещания, без последствие от главоболие и неразположение на следващия ден.

1.0 l   |  40% alc.

COSA NOSTRA TOMMY GUN

COSA NOSTRA TOMMY GUN

Шотландско Уиски- Cosa Nostra Томи Автомат 3-годишно луксозно шотландско уиски с фин, но силен аромат, кадифено гладко и силно наситен - кехлибарен цвят.
Предлага се в метална кутия.

Идеалният Подарък.

0,7L   40% alc.

ВОДКА КЛОСОВКА

ВОДКА КЛОСОВКА

ВОДКА KLOSOWKA
Kłosówka е произведена от най-доброто качество четири пъти дестилиран неутрален зърнен спирт. Максимално пречистеният спирт и пшенични стръкове придават на тази водка оригинален светло-блед цвят и гладък, органичен аромат на зрели зърнени храни. Перфектна за консумация - 0 до 4 ° C.

КАПАЦИТЕТ: 0,5 L    VOL 40% alc.

VIONELLI AZZURRO

VIONELLI AZZURRO

Ароматизиран коктейл на базата на полусухо вино. От първия момент той пленява с освежаващ намек за тропически плодове. Възхитителен с красивия си син цвят и блясък в бутилка.

Обърнете бутилката с главата надолу няколко пъти, преди да я отворите.

Температура на сервиране: 10-11 ° C

0,75л  алк. 7%

VIONELLI GOLD

VIONELLI GOLD

ВИОНЕЛИ ГОЛД

Ароматизиран коктейл на базата на полусухо вино. Vionelli Gold е поразителен аромат на цариградско грозде, богато разнообразен с нотки на цитрусови, праскови и зелени растения. Възхитителен с красивия си златен цвят и блясък в бутилка.

Обърнете бутилката с главата надолу няколко пъти, преди да я отворите.

Температура на сервиране: 10-11 ° C

0,75л  алк. 7%

DILETTO AMARETTO

DILETTO AMARETTO

ДИЛЕТО АМАРЕТО

Amaretto е бадемов ликьор, познат от 1525 г. от Сароно в Италия. Съдържа кайсиеви костилки, горчиви бадеми, подправки, ванилия и маслини. Популярен в баровете като съставка на много коктейли.

В уникална гарафа.

0,5 L   vol. 21% alc.

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English