Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

The Whistler Double Oaked

The Whistler Double Oaked

Whistler Double Oaked е ръчно селектирано, първокласно ирландско уиски, който е изработено на малки партиди с помощта на някои от най-добрите малцови и зърнени уискита в Ирландия. Сместа е 20% едно малцово (малцов ечемик) уиски и 80% зърнено (царевично) уиски. Нашият Head Distiller избира най-доброто малцово уиски и зърнено уиски, отлежало в бъчви от екс-бърбън, и ги съчетава в използвани бъчви от шери, за да завърши тази изискана смес. 
Аромат: Соленият карамел и ванилия изскачат от чашата със светли дъбови подправки и нюанси на пикантни цитрусови плодове, мед и нотка на ядки.
Вкус: Медът и кремообразната ванилия излизат на преден план с леки дъбови подправки, които са последвани от пикантната цитрусова кора. Вкусно и пивко уиски.
0.7л 40% ABV

The Whistler Irish Honey

The Whistler Irish Honey

Whistler Irish Honey Whisky е естествено сътрудничество между нашите семейни пчелари и любовта ни към ирландското уиски. Взимаме едни от най-добрите ирландски уискита, отлежали в бърбън бъчви, и ги заливаме с мед, добит от собствените ни семейни овощни градини.

World’s Best Honey 2020 и World’s Best Irish Honey 2020.

Семейство Cooney е вторият по големина производител на твърд сайдер в Ирландия, което изисква овощните им градини да бъдат полени от милиони собствени пчели на Cooney. Мари, майката на семейството, е главен стопанин на пчели и бързо разраства популацията на пчелите благодарение на успеха на Whisler Honey Whisky.
Аромат: Този аромат се излива от вкусна кремообразна пчелна пита, карамел, захаросани бадеми и безпогрешни нюанси на гладкото ирландско уиски.
Вкус: Отваря се със здравословно влияние на уискито, веднага последвано от невероятно кремообразна ванилия и карамел, с мед и захаросани бадеми в края.

0,7 л  33% алк.

   

The Whistler Irish Cream

The Whistler Irish Cream

Whistler Irish Cream е уиски ликьор и е първият в света, който се произвежда с престижния стил ирландско уиски Single Pot Still в своята комбинация. Първият в света ирландски крем ликьор създаден чрез Pot Still дестилация. Най-високите алкохолни проценти от всеки ирландски крем ликьор. Най-високото процентно съдържание на крем от всеки друг ирландски крем ликьор. Този кремообразен ликьор съчетава най-прясната ирландски сметана, съчетано с върха на ирландското уиски, Single Pot Still. Whistler Irish Cream е с истински дълбочина, вкус и фантастични нюанси на уискито. Истинска наслада за всички потребителите.
Аромат: Кремообразен аромат, пълен с богат шоколад, ванилия и незабравимия аромат на ирландско уиски.
Вкус: Невероятно кадифено усещане в устата, с богат вкус на кремообразен млечен шоколад, тофи и нотка на кафе, последвано от вкусна топлина и вкус с медна нотка поднесена от ирландското уиски.

0,7 л 20% алк.

The Whistler Oloroso Cask Finish

The Whistler Oloroso Cask Finish

5 годишно - Triple Distillated за допълнителна гладкост, нашата смес е избор от най-добрите ирландски малцови и зърнени уискита, отлежали в два вида бъчви; ex-bourbon и Oloroso Sherry. Премиум смес с високо съдържание на малц. Предложение за придаване на богати вкусове на един малц. Какво има в сместа: 35% single malt - 65% grain (царевично) уиски. 
Отлежава в бърбън бъчви: минимум 4 години
Oloroso sherry финиш: 1 година минимум

Аромат: Сух шербет лимон, бяло грозде, орех, нуга с кремообразна малина и нотка на тъмни плодове.
Вкус: бергамотов портокал, вкус на нуга покрива устата, лека минералност, обвързан вкус на тъмни сушени плодове и нежна крушова нотка.
Послевкус: Сладко, дълготрайно покритие със суха дървесина.
0.7l 43% ABV; Филтриран без охлаждане; Естествен цвят

The Whistler 5 Year Old Bodega Cask

The Whistler 5 Year Old Bodega Cask

Нарекохме това изключително уиски с името Ботега, където набавихме някои от най-изящните испански Oloroso Sherry butts, в които отлежаваха някои от най-добрите тройно дестилирани единични малцове в тях в продължение на най-малко 5 дълги години, което създаде един малц със сочна, Шери жизненост, като същевременно никога не загуби характерното качество на сингъл малца. 100% малцов ечемик, отлежал изцяло в испански Шери бъчви в продължение на 5 години.
Аромат: Задушени тъмни плодове, кожа, шоколад и тютюн на преден план с цитрусова кора и карамелени нюанси.
Вкус: Мазен усет на небцето, кожа, подправки, сушени смокини и султани, съчетан с горчив шоколад и суха цитрусова кора.
Финиш: Дълго, продължително, сухо усещане в устата на сушени плодове и оставащ вкус на малц.

0,7 л 46% ABV; Филтриран без охлаждане; Естествен цвят

The Whistler P.X. I Love You

The Whistler P.X. I Love You

Whistler P.X. I Love You Single Malt е фантастичен пример за невероятното шери Pedro Ximénez и влиянието му върху отлежалите в бъчви сингъл малцове. Завършвайки отлежаването си за поне 9 месеца в PX бъчви, този малц излъчва вкусно шери влияние. 100% малцов ечемик, първоначално узрявал в ex-bourbon бъчви.
Аромат: Фантастично вкусен шери нос. Сушени плодове, стафиди, череши и султани / златни стафиди, със захаросани портокали, с лепкава кафява / демерара захар.
Вкус: Първоначално дървесен, с невероятно вискозно, но хрупкаво небце. Изсушените плодове и кафявата захар от носа се съединяват на небцето с орех, пикантен цитрус и намек на кожа.
Финиш: Орехът, сушените плодове и финото дървено усещане остават за продължителен сух завършек с фин намек за тъмен шоколад.

0,7 л 46% ABV; Филтриран без охлаждане; Естествен цвят - без оцветители.

Merrys Original Irish Cream Liqueur

Merrys Original Irish Cream Liqueur

Елегантен ирландски кремообразен ликьор, изработен в Co. Tipperary, Ирландия, от най-пресния млечен крем от района на "Златната долина" и експертно смесен с най-доброто отлежало ирландско уиски.
World’s Best Cream Liqueur 2019
World’s Best Irish Cream Liqueur 2019
Merrys Irish Cream Liqueur олицетворява богата, шоколадова и ванилова кремообразност с тонизирани нюанси, последвани от продължителен сладък вкус.

   

Merrys Strawberry

Merrys Strawberry

Елегантен ирландски кремообразен ликьор, изработен в Co. Tipperary, Ирландия, от най-пресния млечен крем от района на "Златната долина" и експертно смесен с най-доброто отлежало ирландско уиски.
Олицетворява вкуса на лятото и слънцето със зрялата сладост на ягоди и прясна млечна сметана.

  

Merrys Salted Caramel

Merrys Salted Caramel

Елегантен ирландски кремообразен ликьор, изработен в Co. Tipperary, Ирландия, от най-пресния млечен крем от района на 'Златната долина" и експертно смесен с най-доброто отлежало ирландско уиски Whistler.
Най-добрият ирландски крем ликьор 2020
Добре балансирана комбинация от кремообразно тофи и ванилия, последвана от съблазнително морско осолен карамел.

   

Merrys White Chocolate

Merrys White Chocolate

Елегантен ирландски кремообразен ликьор, изработен в Co. Tipperary, Ирландия, от най-пресния млечен крем от района на Златната долина и експертно смесен с най-доброто отлежало ирландско уиски Whistler.
Най-добрият ирландски шоколадов крем ликьор 2019
Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur илюстрира богатата упадъчна елегантност на белия шоколад, с гладка кремообразност от ванилов боб и отлежали ирландски нюанси на уискито.

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English