Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

GLEN TALLOCH RARE & OLD WHISKY

GLEN TALLOCH RARE & OLD WHISKY

GLEN TALLOCH RARE & OLD WHISKY е отлично произведено уиски, според истинската шотландска традиция, с не по-малко от 30% малцови уискита в сместа, като отлежава поне 5 години.
Тези внимателно подбрани малцове като Balblair, Knockdhu, Speyburn и superior Grain са смесени експертно за създаване на несравним вкус на Глен Талох: богат и гладък.
Glen Talloch Rare & Old Whisky е награден със златна медал на European Spirits Challenge 2021.
Наличен в:
0,2л, 0,7л, 1,0л и 1,5л  / 40%

GLEN TALLOCH PEATED

GLEN TALLOCH PEATED

Glen Talloch Peated включва известни смеси от внимателно подбрано малцово уиски
от различни региони на Шотландия, смесени с най-високото чисто зърнено уиски.
Отлежава в дървени бъчви и се смесва с уиски от сортово зърно.

Накрая отлежава в опушени бъчви, за да придадат на Глен Талох специалния опушен аромат.

0,7л  40%  с Кутия

GLEN TALLOCH 12 YEARS OLD

GLEN TALLOCH 12 YEARS OLD

Това е чудесно шотландско уиски, смес, съдържаща 40% малцови уискита от различни дестилерии, особено от Speyside, които са отлежали 12 години. Това е сложно и хармонично уиски за много различни любители на уискито.

Цвят: Амбър със златист блясък.
Официален нос: Богат и гъвкав, с нотки на подправки, тютюн и ванилия.
Официален вкус: зрял, пълен и хармоничен, с тонове ванилия и дълъг послевкус.

BOOMSMA DRY GIN

BOOMSMA DRY GIN

Насладете се на години на билкови традиции с модерен обрат. Вземете нашия дългогодишен опит с билки и джин, комбиниран с модерна медна колона за дестилация...Резултатът? Сух джин Boomsma. Първата глътка разкрива богат, пикантен вкус с нотки на цитрусови плодове. После вкусът разкрива леко сладък, топъл вкус на тинтява и сладник. Ние използваме много от подправките и вкусовете от нашите традиционен Beerenburger: портокалова кора, ангелика, сладник, сладък магарешки бодил, тинтява, столетие и дафинов лист.
Дестилираме джина си в собствени медни колони. Този процес включва дегустация, избор и дегустация още веднъж. Запазваме само най-чистото сърце на вкусовете.

100% аромати и вкусове. Тази бутилка спечели международна награда за World's Best Gin Design и World’s Best дизайн на напитки.

0,7 л 45% alc.

STIRLING PINK GIN

STIRLING PINK GIN

Stirling Pink Gin се произвежда в съответствие с дългогодишна традиция и се счита за висококачествен джин със стил и история. Двойно дестилиран с плодове от хвойна, ангелика, кориандър и различни други билки. Розов, сладък вкус, топъл джин с ягодови нотки, малинови нотки, леки нотки на хвойна и нотка на кориандър.

0.5 l  37.5%

STIRLING LONDON DRY GIN

STIRLING LONDON DRY GIN

Думата Джин произлиза от Genever, от векове на световноизвестната холандска напитка. Стърлинг джин се произвежда в съответствие с тази дълга традиция и се счита за висококачествен джин със стил и история. Двойната дестилация с плодове от хвойна, ангелика, кориандър и различни други билки придава на Стърлинг Джин ароматен и завладяващ характер.

Esbjaerg Vodka Copper Edition

Esbjaerg Vodka Copper Edition

Специална водка, направена от чист зърнен алкохол и дестилирана в медна колона. Дестилацията в мед създава специален чист и ултра гладък вкус. Зърната се подлагат на строг подбор от нашия дестилатор, преди да бъдат дестилирани на малки порции под неговото зорко око. Резултатът е чиста, копринено гладка водка със зърнен вкус.
Esbjaerg Copper водка се консумира за най-добър вкус с лед или в коктейл.

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English