Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

Tequila Sunrise

Tequila Sunrise

Tequila Sunrise е добре познат сред любителите на коктейли. Тази класическа напитка направена от текила, портокалов сок, лимон и гренадин има завладяващ вкус и цвят, който отговаря на името му – изгрев. Този типичен цвят се получава от добавянето на гренадин. Тъмночервеният сироп от нар се добавя накрая към коктейла и потъва бавно към дъното на чашата.

Caipirinha

Caipirinha

Този бразилски коктейл е освежаващ микс от Cachaça, сок от лайм и кафява захар ви отнася към карнавала в Рио Де Жанейро. Към място, на което страстните бразилки носят пъстри костюми и корони от пера, напомнящи за конете в цирка. Един празник, специален като коктейла.

Havanna Special

Havanna Special

Традиционен коктейл, който се предлага в най-добрите клубове. Тази плодово-сладка комбинация от ром, праскова, гренадин, лимон, портокал и пешън фрут, Ви предоставя един от най-добрите вкусове на Куба.

Long Island Iced Tea

Long Island Iced Tea

Ню Йорк начин на живот: този интензивен, тъмне коктейл е направен от джин, ром, текила, водка, сухо кюрасо от портокал и екстракт от чай. Ще се потопите в атомосферата на Ню Йорк - градът, който  никога не спи!

Mai Tai

Mai Tai

Един от най-успешните коктейли в света. Остър, плодов микс от бял и тъмен ром, сухо портокалово кюрасо, бадеми и лимон. Добре дошли в Хавай!

Mojito

Mojito

Класическо Мохито микс от ром, мента, лайм и кафява захар. 

Piña Colada

Piña Colada

Фаворитът на всички колади. Просто затворете очи и този кремообразен коктейл с ром, ананас и кокос ще Ви пренесе през целия свят до сърцето на Карибите!

Sex On The Beach

Sex On The Beach

Никой не знае къде и кога е създаден този коктейл, но миксът от водка, праскова, портокал и пешън фрут е просто Греховен!

Virgin Mojito

Virgin Mojito

Перфектна хармония от лайм, кафява захар и мента; многоосвежаващо; без алкохол!

Virgin Colada

Virgin Colada

По-малката сестра на Pina Colada - микс от кокос и ананасов сок, без алкохол, но със същия чудесен вкус. 

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English