Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

MOSKOVSKAYA OSOBAYA

MOSKOVSKAYA OSOBAYA

ФЕРМЕНТАЦИЯ

Зърнената каша се смесва с обработена вода от артезиански кладенец от дълбочина 198 м и ферментира при висока температура в началото, последвано от узряване с постоянен темп в продължение на 3 дни.

ДЕСТИЛАЦИЯ

Дестилацията следва веднага след като нашата каша узрее и се повтаря 3 пъти, след което се филтрира през кварц, след това въглен, импрегниран със сребро, и отново кварц, за да се отстранят летливите примеси и да се придобие най-доброто, най-чистото качество

ОСОБАЯ

На последния етап преди филтриране се добавят лимонена киселина и натрий, за да омекотят профила, запазвайки уникалния аромат на водка Osobaya, включително нежни хлебни аромати с гладък, пиперлив финал.

ВКУС: Меко начало с отчетлива кремообразна, медена сладост и нотки на прясно окосена зелена трева. Първоначалната сладост е балансирана с пикантни затоплящи нотки на напукан черен пипер.

MOSKOVSKAYA OSOBAYA е 100% продукт на Европейския съюз. Най-високо качествени съставки и материали. Произвежда се в Рига от Latvijas Balzams. Оригиналната рецепта на Osobaya водка остава непроменена повече от 80 години.

MOSKOVSKAYA SILVER OSOBAYA

MOSKOVSKAYA SILVER OSOBAYA

ФЕРМЕНТАЦИЯ

 Зърнената каша се смесва с обработена вода от артезиански кладенец от дълбочина 198 м и ферментира при висока температура в началото, последвано от узряване с постоянен темп в продължение на 3 дни.

ДЕСТИЛАЦИЯ

 Дестилацията следва веднага след като нашата каша узрее и се повтаря 6 пъти, след което се филтрира през кварц, след това въглен, импрегниран със сребро, и отново кварц, за да се отстранят летливите примеси и да се придобие най-доброто, най-чистото качество.

ОСОБАЯ

 На последния етап преди филтриране се добавят лимонена киселина и натрий, за да омекотят профила, запазвайки уникалния аромат на водка Osobaya, включително нежни хлебни аромати с гладък, пиперлив финал.

ВКУС: Меко начало с отчетлива кремообразна, медена сладост и нотки на прясно окосена зелена трева. Първоначалната сладост е балансирана с пикантни затоплящи нотки на напукан черен пипер.

MOSKOVSKAYA OSOBAYA е 100% продукт на Европейския съюз. Най-високо качествени съставки и материали. Произвежда се в Рига от Latvijas Balzams. Оригиналната рецепта на Osobaya водка остава непроменена повече от 80 години.

MOSKOVSKAYA PINK OSOBAYA

MOSKOVSKAYA PINK OSOBAYA

Moskovskaya Pink е иновативният отговор на популярната тенденция за розов джин. Неговият уникален аромат е мек и освежаващ благодарение на малините, пресен лайм и нотка хвойна. Изработен от водка Moskovskaya®, силно известен със своя мек вкус и отличителен характер, от нашия майстор блендер с над 40 години опит.
Насладете му се върху скалите с тоник и пресен лайм или горски плодове.

АРОМАТ: Чист нос с нотка на зърно и свеж цитрус.
ВКУС: Ароматът на прясно нарязан лайм е балансиран със сладките аромати на свежи летни малини.

BLACK 1752

BLACK 1752

BLACK 1752 - 35% алк., е автентично съвременно преживяване; всеки елемент е внимателно проектиран и изработен, за да се хареса на ново поколение потребители, които търсят алтернативи – нови вкусове, оригинални шотове, неповторими изживявания.

ЧЕРЕН – представлява течен стил (тъмнокафява напитка) 1752 – година на създаване на марка Riga Black Balsam (осигурява доверие на марката)

РЕЦЕПТАТА

Пикантна/кафява напитка (основен алкохол – зърнена спирт) Комбинация от билкови отвари, подправки, аромати на ром, портокал и ванилия

Консумиране: Чисто / Шотове. Смесете с кола или миксирайте по желание

 

 

ROOSTER TEQUILA

ROOSTER TEQUILA

Нашите текили са представени в бутилка, вдъхновена от вулкана Текила, който може да се види в целия си блясък от дестилерията; затварянето му е изработено в традиционен стил на коркова тапа.

Rooster Rojo Blanco е класическа традиционна текила, първоначално сладка, но бързо последвана от фина, но отчетлива пиперлива подправка.

Rooster Rojo Reposado отлежава минимум два месеца в използвани бъчви от бърбън, за да му се придаде лек дъбов оттенък.

Rooster Rojo Anejo отлежава минимум една година в отлежали бъчви от бърбън и има по-изразена наситеност и изключителна гладкост.

Rooster Rojo Smoked Pineapple използва само червени испански ананаси поради техния изключителен вкусов профил. Смесена с Rooster Rojo Anejo, получената текила е гладка и фина, с пикантни слоеве в опушен финал.

KAH TEQUILA

KAH TEQUILA

ДЕНЯТ НА МЪРТВИТЕ: Думата „KAH“ се превежда като „живот“ на езика на древните маи. Бутилката и духът му отразяват Dia de los Muertos (Денят на мъртвите) – 3000-годишният мезоамерикански ритуал в почит към починалите близки.

ОПАКОВКА: Уникалната опаковка на KAH е вдъхновена от традиционните Calaveras (захарни черепи), използвани в ритуалите Día de los Muertos, за да символизират смъртта и прераждането.

ПРОИЗВОДСТВО: Произведено в Jalisco, Мексико от ръчно подбрано 100% синьо Weber агаве от Артуро Фуентес – Мастър Дистилър.

БЛАНКО: 100% синьо Weber агаве - Двойно дестилирана

РЕПОСАДО: 100% синьо Weber агаве - Отлежава повече от 2 месеца

АНЕХО: 100% синьо Weber агаве - Отлежава повече от 12 месеца

RIGA BLACK BALSAM 1752

RIGA BLACK BALSAM 1752

Riga Black Balsam 1752 - Алк.45% об. билков битер е създадена чрез комбинация от 24 съставки — билки, корени, горски плодове, плодови сокове, мед, прегорена захар и др., много специфични съставки като тинтява, перуанско балсамово масло.
За тези, които живеят живота си за оригиналния момент.

  • Съвременен горчиво-сладък вкус със сложни билкови нотки
  • Съчетава нежната сладост на липов цвят, малина, хъкълбери, мед и карамел
  • Пикантна нотка на джинджифил и индийско орехче
  • Гъвкав вкус, перфектен за модерна миксология и дори кухня

Консумация:

  • Перфектен диджестив
  • Най-добре се сервира в шотове, наслоени върху гъст сок (манго, праскова, банан)
  • Смесете с кола или лимонада
  • Идеална добавка за всякакви коктейли или към вашето кафе

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English