Добре дошли на
страницата на ФИБ ТРЕЙД
един от най-големите дистрибутори
на алкохолни напитки в България!

Serum Elixir

Serum Elixir

The Serum е изключителен, супер премиум ром, последователен в духа на своето вдъхновение. Всичко започва с необработена медна захарна тръстика, отглежданата в Панама. Използваме такава тръстика, за да запазим повече от аромата и вкусовете в бъдещия ром. След 3 дни ферментация с внимателно подбрани дрожди, ние поставяме течността в традиционна медна колона/pot still/. Нашата рецепта е основана на прецизна дестилация, осигуряваща правилния дух, съчетаващ здрави и смели нотки, но с изключителен усет върху небцето. Зреенето става в избрани бъчви от бърбън, направени от Американски бял дъб. Целият процес води до идеално балансиран ром със сложен характер и гладък вкус.

Serum Elixir е супер премиум спиртна напитка на базата на ром. Смес от подбрани ромове Serum, отлежаващи 8 години, се ароматизира от продължителна, бавна мацерация на плодове, билки и подправки. Serum Elixir е вдъхновен от „приблизителната“ рецепта на такива еликсири, използвани от работници и роби по време на изграждането на Панамския канал, за да се предпазят, лекуват и зареждат с енергия. Сладко, плодово и гладко. Богат аромат с нотки на ванилия, мед, плодове и бадеми. Наслаждава небцето със заоблена сладост, вкус на екзотични плодове и прилични пикантни тонове като канела. Дълготраен, приятен завършек. Фантастичен и лесен за отпиване, отличен в коктейлите.

Опаковка: 6 x 0,7l       ABV: 35%

Serum Gorgas Gran Reserva

Serum Gorgas Gran Reserva

Serum Gorgas Gran Reserva е световно награден, супер премиум комбинация от ром на възраст 8 години отлежавал в бъчви от бърбън. Serum Gorgas е кръстен на „нашия“ герой в Панама - Генерал Уилям C. Горгас. Този хирург от американската армия е спасил живота на хиляди работници, тъй като елиминира жълтата треска и маларията около строителната площадка на Панамския Канал. Награден в Хонг Конг IWSC Cathay-Pacific, носител на златен медал в категория „Ром от 6-10 години, дестилиран в колона“ и трофей за „Най-добър ром 2020“! Гладък и дълбок характер. Пикантен аромат с вкус на ванилия, портокалова кора и дървени нотки. Затоплящ и плътен на небце, следва екзотични плодове и мед, последван от фина пикантност. Приятно, сухо и дълго покритие. Страхотно напитка, както и за популяризиране на Вашите коктейли. Опаковка: 6 х 0,7л         ABV: 40%

Serum Ancon 10YO

Serum Ancon 10YO

Serum Ancon 10 годишен е изключителна комбинация от ромове на възраст минимум 10 години отлежавали в бъчви от бърбън. Ромът носи името Анкон, кръстен на първия кораб, който официално преминава през Панамския канал. Този товаро-пътнически кораб е бил много подкрепящ по време на строителството на Панамския Канал и е удостоен с честта първи да премине през този уникален воден път. Елегантен, плавен и жив характер. Богат аромат на ванилия, изсушен плодове, ядки и нотка на овъгления дъб. Плътно и закръглено на небцето, сушени смокини, фурми и стафиди, развиващи се в пикантни и прилично дървени тонове. Дългото затоплящо покритие се превръща в сухо. Наслаждавайте се чисто, с лед или като приятна изненада в коктейли.

Опаковка: 6 х 0,7л        ABV: 40%

Serum Puente Cenetenario 16YO Vintage 2004

Serum Puente Cenetenario 16YO Vintage 2004

Serum Puente Centenario 16 годишен е ограничено издание на ултра-премиум Панамски ром. Серум Пуенте Сентенарио беше специално дестилиран през 2004 г. и бутилиран през 2020 г. по случай откриването на Puente Centenario - мост над Панамския канал. Само 3 000 бутилки от този изключителен ром са произведени през 2020 година след пълни 16 години зреене в бърбън бъчви. Сладък, кръгъл и сложен характер на отлежал ром. Силен аромат на сушени плодове, ванилия и мед с нотки на ядки и подправки. Прилична дървена следа в дългия и приятен завършек. Препоръчва се да се консумира чисто в Олд фешън чаша.

Опаковка: 1 х 0,7л - Подаръчна кутия

ABV: 40%

За да продължите трябва да имате навършени 18 години.

Продължавате ли към fibtrade.org?

Да Не
За съжаление, не можете да продължите, тъй като възрастта ви не отговаря на изискванията.
  • English